Acasă Nova TV

Cursuri suspendate la o clasă din Mediaș datorită cazurilor de viroză

1135
cursuri suspendate medias

Elevii unei clase pregătitoare de la Gimnaziul Hermann Oberth din Mediaș au cursurile suspendate din cauza numărului mare de viroze. În această dimineață ministrul sănătății a anunțat epidemie de gripă la nivel național.

În municipiul Mediaș cursurile au fost suspendate la o clasă pregătitoare a Gimnaziului Hermann Oberth, a anunțat purtătorul de cuvânt la Inspectoratului Școlar Județean, Constantin Dincă. Cauza o reprezintă numărul mare de viroze respiratorii înregistrate între elevi.

În total, la nivelul județului Sibiu 80 de copii au întrerupt cursurile din cauza măsurilor de prevenire a gripei. Este vorba despre două clase pregătitoare, una din Mediaș iar cealaltă din Sibiu. Totodată clasa unei grădințe din Sibiu s-a confruntat cu aceleași probleme, astfel că activitatea a fost întreruptă și acolo.

În județul Sibiu nu sunt școli închise datorită epidemiei de gripă, a anunțat Inspectoratul Județean.

Nu sunt şcoli închise, ci clase care au suspendat cursurile din cauza numărului mare de elevi cu viroze. Sunt trei clase: una pregătitoare la Școala Gimnazială Hermann Oberth din Mediaș, o clasă pregătitoare la Școala Gimnazială nr. 4 din Sibiu și o grupă mică la grădiniță în Sibiu.

Sunt în jur de 80 de copii care au cursurile suspendate în aceste trei zile, după care se intră în vacanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu, Constantin Dincă.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here