Acasă Transilvania Online

Jaf la Brașov | Bancomatul CEC Bank aruncat în aer

300
jaf la brașov

Jaf la Brașov azi noapte în cartierul Răcădău. Indivizi rămași deocamdată neidentificați au aruncat în aer un bancomat aparținând CEC Bank.

Hoţii au pus o bombă pentru a disloca ATM-ul din perete. Bancomatul se afla la parterul unui bloc, dar nu într-un spațiu comercial clasic, ci amenajat într-un apartament. În urma exploziei, bancomatul a fost aruncat în mijlocul drumului. Un martor ocular a văzut imediat după explozie doi indivizi care fugeau și care la un moment dat s-au întâlnit pe bulevard cu un al treilea.

Poliția a sosit cam la șapte minute de la explozie, au mai spus martorii.

Imagini de pe camera de supraveghere nu sunt, pentru că răufăcătorii au avut grijă să vopsească obiectivul camerelor înainte de a da lovitura, scrie Digi 24.

La data 29.12.2018, ora 03.34, Dispeceratul IPJ Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că într-o unitate bancară de pe raza municipiului Brașov, a avut loc o explozie. În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă – formată din polițiști de la Criminalistică, de la Ordine publică și de la Investigații Criminale- care a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, ușa și geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât și un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părți din acestea fiind împrăștiate pe trotuarul și carosabilul din fața sucursalei”, a informat subcomisarul Alina Maria Ivan, reprezentant IJP Brașov.

Incidentul a avut loc pe Bulevardul Valea Cetății.

Potrivit subcomisarului Alina Maria Ivan, reprezentant al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, ieri, la ora închiderii băncii, în bancomat se aflau 160.000 de lei. Acesta ar fi prejudiciul creat de hoți.

Foto & Imagini mytex.ro

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here