Acasă Nova TV

Eveniment Editorial | Cinci autori și-au lansat cărțile în aceași zi și în același loc

324
eveniment editorial primaria medias

Cinci autori și-au lansat cărțile în aceași zi, 1 Decembrie și în același loc, Sala Daniel Thellmann din cadrul Primăriei Mediaș, în cadrul unui eveniment editorial de excepție.

Medieşenii au sărbătorit împreună 100 ani de la Marea Unire. Sute de persoane au fost prezente pe 1 Decembrie în Piața Primăriei din Mediaş pentru a participa la programul special organizat de autoritățile locale. Evenimentul dedicat Centenarului Marii Uniri s-a desfăşurat în Piaţa Corneliu Coposu şi a fost structurat pe două paliere. Astfel, s-au desfăşurat manifestări atât în piaţă, cât şi la sediul municipalităţii. Manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie au debutat cu un eveniment editorial desfășurat în sala Daniel Thellmann din cadrul Primăriei.

Jimmy Ionescu, preotul Achim Sărășan, Augustin Baciu, Helmuth Knall și Vasile Mărculeț și-au lansat cărțile, alături de broșura „Mediașul și Unirea Cea Mare’’.

Una dintre surprizele plăcute ale acestei lansări de carte a fost ‘’Mediaș, de la Mediaș Colonias până azi’’ scrisă de preotul Achim Sărășan. Este o carte dedicată în întregime Mediașului și locuitorilor săi.

Un amplu reportaj de la evenimentul care a deschis seria manifestărilor prilejuite de Centenarul Marii Uniri, puteți urmări pe pagina de internet novatv.ro.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here