Acasă Sibiu

Două tamponări, un singur șofer, vârsta 20 ani, fără permis | Dosar Penal

891
două tamponări Sibiu

În seara zilei de 14 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din satul Nou, a condus un autoturism și a provocat două tamponări soldate cu pagube materiale, în ambele cazuri continuându-și deplasarea către casă.

Prima dintre cele două tamponări s-a produs în jurul orei 22,50, la intersecția străzii Rahova cu Bulevardul Mihai Viteazu, unde a acroșat un autoturism condus regulamentar, șoferul continuându-și deplasarea pe strada Oașa, unde, în jurul orei 23,00,  a intrat în coliziune cu o altă mașină, de asemenea condusă regulamentar, fără a se opri nici de această dată în vederea soluționării pe loc a evenimentului. Din fericire, tamponările s-au soldat doar cu pagube materiale.

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 22,00, tânărul în cauză s-a prezentat la sediul Biroului Rutier Sibiu, recunoscând faptul că a provocat cele două tamponări și a părăsit locul producerii lor.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a deschis dosar penal ”in rem” privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis,   conform art. 335 alin. 1 din Codul Penal, faptă pedepsită cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Foto Arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here