Acasă Nova TV

Premieră națională la Mediaș | Centru pilot de examinare pentru permise

2383
premieră națională

Municipiul Mediaș a înregistrat o premieră națională.

Centrul Local de Examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere, inaugurat oficial miercuri, este singurul din țară care funcționează într-un municipiu nereședință de județ. Acesta va deservi Mediașul și zona de nord a județului Sibiu. 

Centrul Local de Examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere este situat pe Aleea Comandor Dimitrie Moraru, numărul 17, la fosta unitate militară de aviație. Acesta a fost inaugurat oficial miercuri dimineața în prezența oficialităților locale și județe, dar și a Ministrului Turismului Bogdan Trif.  

Centrul pilot de la Mediaș va avea program în fiecare miercuri, între orele 10:00 și 16:00. Medieșenii dar și persoanele din localitățile limitrofe își vor depune aici dosarele pentru susținerea probei teoretice, vor susține examenul teoretic și vor depune cererile pentru programare la proba practică. 

Centrul Local de Examinare este o componentă a Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Sibiu din cadrul Instituției Prefectului Județului Sibiu. Acesta va deservi cetățenii din municipiul Mediaș, orașele Dumbrăveni și Copșa Mică și din comunele Șeica Mică, Micăsasa, Axente Sever, Moșna, Dârlos, Bazna, Blăjel, Brateiu, Biertan, Ațel, Alma, Hoghilag, Laslea, Târnava și Valea Viilor.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here