Acasă Sibiu

INCREDIBIL Urs lovit mortal de mașină pe Autostrada A1

1717
urs lovit mortal pe a1

Surpriză neplăcută pentru șoferul unei camionete pe autostrada A1. Mașina pe care o conducea a lovit mortal un urs în cursul zilei de sâmbătă, în apropiere de ieșirea spre Săliște.

Camioneta, cu o capacitate de 3,5t, circula dinspre Sibiu către Orăștie iar reprezentanții Drumurilor Naționale Brașov nu își explică pe unde a intrat ursul pe carosabilul șoselei de mare viteză. Se pare că ursul a ajuns pe șoseaua de mare viteză printr-o zonă unde bretelele de acces pe autostradă nu sunt protejate cu garduri

”Nu au fost victime omenești, doar camionul a fost avariat. Colegii au controlat gardul de siguranță în zona incidentului, dar nu au găsit semne pe unde ar fi pătruns în zona autostrăzii. Cadavrul ursului a fost predat vânătorilor”, arată reprezentanții Drumurilor Naționale Brașov, în administrarea cărora este și autostrada din apropierea Sibiului.

Cadavrul ursului a stat ore bune trântit sub un parapete al autostrăzii, fiind preluat de reprezentanții unui fond de vânătoare din Șura Mică sâmbătă, cu puțin înainte de ora 15:00.

Sursa: turnulsfatului.ro

.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here