Acasă Sibiu

Accident pe DN 14 | Două fetițe (3-5 ani) transportate la spital

1612
Accident pe DN 14 sâmbătă după amiaza, ieșirea din Sibiu spre Mediaș. Două fetițe rănite, au fost transportate la spital.

Accident pe DN 14 sâmbătă după amiaza, ieșirea din Sibiu spre Mediaș. Două fetițe rănite, au fost transportate la spital.

Un șofer în vârstă de 64 de ani a pierdut controlul volanului asupra SUV-ului pe care-l conducea în direcția Mediaș. Mașina s-a izbit de un autoturism marca BMW care circula regulamentar, răsturnându-se mai apoi în șanț. Accidentul s-a produs în jurul orei 14:00, cu câteva sute de metri înainte de intersecția DN14 cu drumul către cartierul Viile Sibiului.

”A pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus, răsturnându-se în șanțul din stânga direcției de deplasare”, a nunțat poliția rutieră.

Bărbatul vinovat de producerea accidentului nu a pățit nimic, în schimb au fost transportate la spital două fetițe, de trei și cinci ani, care se aflau în mașina condusă regulamentar. Ele erau conștiente în momentul în care au fost preluate de echipajul de salvare.

Traficul pe DN 14, în zona producerii evenimentului rutier, se desfășoară alternativ.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here