Acasă Sport

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Viitorul | VIDEO REZUMAT

153

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Viitorul, scor 2-0.

Alb-negri au făcut o primă repriză slabă în care au primit un gol. În actul secund au beneficiat de un om în plus, însă nu au reușit să concretizeze pe tabela de marcaj și au ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat.

Viitorul a controlat prima repriză a partidei desfășurate sâmbătă seara pe teren propriu. În primul sfert de oră, șuturile lui Ianis Hagi nu au găsit cadrul porții lui Răzvan Pleșca, iar apoi alb-negri au avut prima ocazie în minutul 21 atunci când reluarea lui Darius Olaru din careul de 16 metri a trecut peste poarta lui Cojocaru. În minutul 27, Ianis Hagi a scăpat singur cu Pleșca, dar portarul alb-negrilor a reușit să respingă.

Golul a venit în minutul 29. După o lovitură de colț, Drăguș a marcat cu o semifoarfecă din preajma punctului cu var. Același Drăguș a avut șansa de a face dubla în finalul reprizei, însă finalizarea sa nu a fost una reușită.

Cu om în plus

La zece minute de la reluarea jocului Viitorul a rămas în zece oameni. Sebastian Mladen a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Chiar și așa formația gazdă a avut șansa de a marca însă Pleșca a reușit să respingă șutul lui Ciobanu. În minutul 64, Marius Constantin a încercat să finalizeze după o lovitură de colț, iar peste alte șase minute șutul lui Luis Aurelio a trecut departe de poarta Viitorului.

În minutul 85, Ciobanu a scăpat singur cu Pleșca, într-o fază în care arbitrul nu a semnalizat un fault în atac al gazdelor, a trimis pe lângă acesta și a marcat. În minutul 88, Carlos Fortes a marcat cu o lovitură de cap, însă golul a fost anulat pentru un presupus off-side.

În prelungirile partidei, lovitura de cap a lui David Caiado a lovit bara, iar Gaz Metan revine fără niciun punct de la Ovidiu.

FOTO: Sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.