Acasă Revista Presei

Suspendare Iohannis | Numeroși membri PSD se opun … ca să nu spun mai mult

522
suspendare Iohannis declaratii Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat marți, că el nu este singurul împotriva unei suspendări a preşedintelui Iohannis. Declaraţia vine după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis nu a fost încă pusă în practică deoarece liderul ALDE se opune.

Tăriceanu a declarat că nici UDMR nu susține un demers de suspendare a lui Klaus Iohannis, dar și că există numeroși membri PSD care se opun.

„În primul rând, cei care doresc să lanseze acest subiect trebuie să facă un calcul foarte simplu. Care este baza de susţinere în Parlament a unui astfel de demers? Am auzit acest subiect în trecere, la o emisiune TV. Departamentul de comunicare al ALDE a avut o poziție atunci. Nu a apărut nimic nou care să ne oblige să avem o altă poziție. Din câte ştiu, UDMR nu subscrie. Există, din căte ştiu eu, numeroşi membri din PSD care au rezerve, ca sa nu spun mai mult. Trebuie începută această evaluare întăi şi după aceea trebuie luată această decizie”, a spus şeful ALDE.

Liviu Dragnea a declarat, în urmă cu o săptămână, că vrea ca partidul său să îl suspende din funcție pe președintele Klaus Iohannis, însă că acest lucru nu s-a întâmplat până acum deoarece ALDE nu susține o asemenea măsură, scrie Digi24.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here