Acasă Nova TV

Viitură între Boian şi Bazna | Maşini blocate, oamenii s-au urcat pe capote

11195
Viitura Tarnava

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență intervin la această oră pentru salvarea unor persoane blocate în apă, prinse de viitură între Boian şi Bazna.

Din informațiile ISU Sibiu se pare este vorba despre două mașini, nu se cunoaşte numărul oamenilor aflați în autoturisme.

”Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Sibiu intervine pentru salvarea unor persoane aflate pe autoturisme blocate în apa, între Boian și Bazna, ca urmare a unei viituri”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

La fața locului mai intervine și un echipaj de la Secția Mediaș.

ACTUALIZARE ORA 21:20

DJ142 B se închide. Măsura a fost luată ca urmare a porțiunii afectate de viitura la iesirea din localitatea Bazna.

ACTUALIZARE ORA 21:40

O parte a localității Boian este inundata, ca urmare a scurgerilor de pe versanți. Au fost evacuate 50 de locuințe. ISU Sibiu intervine pentru protejarea populației și îndepărtarea efectelor produse de inundații.

Pentru conducerea intervenției, desfășurată în sprijinul cetățenilor, în localitatea Boian se afla Inspectorul șef al ISU Sibiu, Colonelul Laurențiu Cosmin Balcu.

Momentan, patru autospeciale cu mijloace specifice de intervenție si peste 20 de pompieri. Au fost solicitate în sprijin cinci motopompe de capacitate mărită, 3 sisteme de iluminat și 3 utv-uri.

Probleme şi la Târnava, acolo unde intervin Pompierii Secţiei Mediaş, pentru evacuarea apei din trei subsoluri inundate. La acţiune participă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate.

Mai jos puteţi vedea imagini de la Târnava, filmate cu puţin timp în urmă.

ACTUALIZARE DRUMUL BOIAN ŞI BAZNA

Două persoane au fost salvate de pe capotele maşinilor prinse de viitură pe drumul dintre Boian şi Bazna. Evacuarea persoanelor s-a făcut cu ajutorul unui tractor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.