Acasă Sport

Gaz Metan a pierdut ultimul amical din Serbia | VEZI amănunte

238

Gaz Metan a pierdut ultimul amical din Serbia.

Alb-negri au fost învinși cu același scor ca și în precedentul joc de verificare, 3-1, de această dată în compania sârbilor de la FK Javor Ivanjica.

Conform site-ului oficial al alb-negrilor, formația sârbă a condus cu scorul de 2-0 la pauză după reușitele din minutele 5 și 37.  A fost 3-0 în minutul 58, iar scorul final a fost stabilit în minutul 80. Fotbaliștii Gazului Metan au mai lovit bara de trei ori și au avut două lovituri de pedeapsă neacordate.

Gaz Metan a încheiat cantonamentul din Serbia cu trei înfrângeri și două victorii. În prima partidă amicală, formația pregătită de tehnicianul Mihai Teja a învins FK Spartak Subotica cu scorul de 1-0 printr-un gol marcat din lovitură de pedeapsă de Marius Constantin. A urmat un eșec tot la limită, 1-0, cu formația sârbă FK Zemun Belgrad. Al treilea joc de verificare a consemnat victoria cu scorul de 2-0 în fața formației sârbe FK Mladost Lucani. Raul Hăjmășan și Iulian Cristea au semnat reușitele Gazului. În cel de-al patrulea test din Serbia, Gaz Metan a fost învinsă de Mordovia Saransk cu scorul de 3-1.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here