Acasă Sibiu

ANCHETĂ la Tălmaciu | Pacient cu ambii ochi scoşi în urma unei agresiuni

922

Anchetă la un Centru de Recuperare din oraşul Tălmaciu, în judeţul Sibiu. Poliţia si conducerea DGASPC cercetează cazul unui pacient care a rămas fără ambii ochi după o agresiune petrecută în incinta Centrului.

Conform directorului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), Laura Vîlsan, incidentul s-a petrecut în cursul zilei de Luni 29 iulie.

Am fost informată ieri de incident. Efectiv s-a repezit asupra celuilalt şi i-a băgat degetele în ochi. Nu mai este nimeni rănit şi aşa ceva niciodată nu s-a mai întâmplat. Eu am cerut anchetă internă la Tălmaciu. Agresorul nu mai are ce căuta la noi în centru, iar victimei, pentru că va rămâne cu un handicap vizual permanent, va trebui să-i găsim alt centru.

Agresorul are în jur de 20 de ani şi se pare că avea ceva de împărţit cu victima, ceva mai vechi. Pur şi simplu s-a smuls din braţele unei infirmiere ieri, direct către celălalt, nimeni nu a mai putut să reacţioneze, totul s-a întâmplat foarte repede„, a explicat Laura Vîlsan, citată de HotNews.

Pacientul căruia i s-au smuls ochii şi a fost muşcat de gât este un tânăr de 32 de ani.

El a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, unde este internat în stare gravă la Terapie Intensivă, susţin surse spitaliceşti. Deşi globii oculari au fost recuperaţi rapid, tânărul va rămâne orb.

În urma agresiunii suferite, bărbatul şi-a pierdut definitiv ambii globi oculari. I s-a efectuat şi un examen CT cranian, nu prezintă alte plăgi şi, din punct de vedere biologic, este stabil. În momentul de faţă, pacientul se află internat în cadrul Secţiei Clinice Anestezie Terapie Intensivă pentru tratament şi supraveghere de specialitate. Bărbatul necesită sedare permanentă, în condiţiile în care este foarte agitat, fiind un pacient cu probleme psihice„, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, Decebal Todăriţă.

Conform IPJ Sibiu, în cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Foto: talmaciu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.