Acasă Nova TV

Sometra sprijină financiar cinci proiecte ale Primăriei Copșa Mică

468

Sometra sprijină financiar cinci proiecte ale Primăriei Copșa Mică.

Societatea Sometra S.A. Copşa Mică, se află în plin proces de autorizare a implementării unui proiect investiţional de circa 40 milioane dolari, menit să ecologizeze, într-un mod economic sustenabil, halda de zgură strânsă de-a lungul a zeci de ani de producţie metalurgică. Ca o parte a efortului continuu de a ajuta comunitatea copşană conducerea S.C. Sometra S.A. a hotărât sprijinirea financiară a cinci proiecte ale primăriei. Este vorba de repararea pasarelei, festivalul luminii, modernizarea primei ambulanţe a SMURD Copşa Mică, achiziţia de 10 seturi echipament pompieri, funcţionarea Clubului Seniorilor (în cadrul căruia au activitate mai mulţi pensionari ai industriei copşene).

Valoarea totală a finanţării acordate de S.C. Sometra S.A. Copşa Mică este de 17.000 euro şi va fi achitată până la sfârşitul lunii august.

,,Considerând un semn bun deschiderea acestui canal de colaborare între administraţia locală şi S.C. Sometra S.A., în această nouă eră, ne exprimăm speranţa că planurile de investiţii ale societăţii vor fi încununate cu succes, că activitatea productivă, conformă cu prevederile legale în materie de protecţia mediului, va fi reluată, că vor fi create locuri de muncă care să contribuie la creşterea calităţii vieţii în oraşul Copşa Mică” se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Copșa Mică.

Foto: Facebook|Primăria Copșa Mică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.