Acasă Nova TV Advertoriale

Noua funcție la mare căutare DPO 

357
Noua funcție la mare căutare DPO

DPO (Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal) este noua funcție la mare căutare.

Începând cu data de 25 MAI 2018 a intrat în vigoare  REGULAMENTUL GENERAL PRIVIND PROTECȚIA DATELOR (GDPR), ce presupune modul de gestiune și prelucrare a datelor personale ale angajatilor și clientilor .

Toate instituțiile publice (cu excepția instanțelor de judecată), companiile a căror activitate principală constă în operațiuni de prelucrare a datelor care necesită o monitorizare periodică și sistematică pe scară largă a persoanelor vizate, precum și companiile care prelucrează, pe scară largă categorii speciale de date, sunt obligate să angajeze un responsabil cu protecția datelor personale – Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal (DPO – Data Protection Officer), să instruiasca un angajat deja existent sau să încheie un contract cu un DPO extern.

Companiile și orice alte entități ce nu vor respecta noile reguli privind protecția datelor, prevăzute de GDPR, vor risca amenzi de până la 20 milioane euro sau 4% din cifra de afaceri ,oricare dintre acestea este mai mare.

Angajatorii care doresc instruirea unei angajat pentru a ocupa poziția DPO-ului sau persoanele fizice care vor săîmbrațiseze această nouă ocupație sunt așteptate să acceseze Cursul de pregătire organizat de Staff 2000 în perioada 05-07 IULIE 2018.

Pregătirea se realizează cu traineri  recunoscuți la nivel național ce  instruiesc participanții să implementeze corect noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal cu scopul de a evita amenzile uriase.

Pentru informații suplimentare accesați www.staff2000.ro.

Informatii suplimentare se obțin la nr. de tel.: 0744-284.234, 0269-215.808.

NOTĂ: Înscrierile se efectuează în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here