Acasă Revista Presei

VIDEO JAF armat la o sucursală a Băncii Transilvania din Cluj

232
Jaf sucursală a Băncii Transilvania din Cluj

Doi bărbați sunt căutați de poliţişti, după ce au jefuit, astăzi după amiază, o sucursală a Băncii Transilvania din Cluj.

Ameninţânu-le cu un cuţit pe cele două angajate care erau de serviciu, unul dintre participanții la jaful dintr-o sucursală a Băncii Transilvania din Cluj, a sustras suma de 20.000 de lei.

Conform Adevărul, bărbatul care a intrat în bancă avea circa 1,80 metri întălţime, era îmbrăcat cu haine largi de culoare închisă, purta glugă pe cap, ochelari de soare negri şi un batic pe faţă. După ce a ieşit din bancă cu banii, bărbatul a luat-o la fugă pe jos. Complicele lui, care s-a postat în faţa sucursalei pentru a supraveghea ce se întâmplă afară, era cu bicicleta.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale băncii se poate observa acțiunea unuia dintre suspecți, în timp ce la cele două ghişee deschise se aflau doi clienţi, două persoane în vârstă.

Infractorul s-a dus în spatele tejghelei şi a scos un cuţit mare de vânătoare cu care le-a ameninţat pe cele două angajate care erau de serviciu. Fără să opună rezistenţă, cele două femei i-au înmânat bărbatului banii pe care-i aveau în casă, suma de 20.000 de lei, conform poliţiştilor.
După ce a luat banii, bărbatul a fugit spre ieşire. Sursa: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here