Acasă Revista Presei

Google deschide un hub la Cluj Napoca

108
Google hub la Cluj Napoca

Compania Google va deschide, din toamnă, un nou hub la Cluj Napoca. Atelierul Digital pentru programatori va putea găzdui cel puţin 100 de doritori.

Conform Digi 24, cursurile din cadrul noului hub la Cluj Napoca vor fi gratuite, iar tinerii vor primi sprijinul necesar pentru a dezvolta propria afacere în domeniul tehnologiei.

Studenții vor avea acces la training-uri și workshop-uri prin care să învețe mai multe limbaje de programare, vor avea acces la specialiști din domeniu, la antreprenori, vor fi ajutați să-și trasforme proiectul de licență sau de facultate în companii și vor fi ajutați să îți crească companiile mai repede, a declarat, pentru Digi 24, Dan Oros, marketing manager Google.

Cei interesați pot aplica pentru un grant de 20.000 de dolari, bani pentru afacerea lor în tehnologie. Peste 7.000 de afaceri mici și mijlocii au beneficiat de consultanță gratuită și instrumente de marketing digital în hub-urile Google. Noul atelier pentru programatori pregătește tinerii pentru un start-up de succes în IT.

Atelierul Digital pentru Programatori va avea sediul în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Sursa: Digi 24

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here