Acasă Sport

Gaz Metan a scăpat un punct printre degete la Sfântu Gheorghe | VIDEO

202

Gaz Metan a scăpat un punct printre degete la Sfântu Gheorghe.

Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă cu scorul de 2-1 după ce a condus la pauză. Golul victoriei formației gazdă a fost marcat în al doilea minut al prelungirilor.

Sepsi a avut prima ocazie a partidei în minutul 20, atunci când Diogo Rosado a vrut să respingă un balon din fața unui adversar, dar a trimis o pasă perfectă pentru Filipe Oliveira. Jucătorul lui Sepsi a rămas singur cu Alexandru Greab, a încercat un lob, dar portarul Gazului Metan a reținut. Peste trei minute, Alexandru Greab a respins din nou șutul lui Simonovski care a fost lansat excelent în ofensivă, a intrat în careu și a șutat. În minutul 30, Sergiu Bușu a centrat perfect pentru Mario Rondon, care l-a învins cu o lovitură de cap pe portarul gazdelor. În ultimul minut din prima repriză, Darius Olaru Olaru a fost aproape să mărească avantajul gaziștilor, însă a tras pe mijlocul porții dintr-o poziție foarte buna iar portarul lui Sepsi a respins.

La patru minute de la reluarea jocului, Mario Rondon a fost la un pas de a reuşi dubla, cu o execuţie frumoasă din interiorul careului, dar portarul gazdelor s-a opus cu un reflex spectaculos. În minutul 69, Sepsi a reușit să egaleze. Attila Hadnagy, recent intrat în teren, a profitat de o eroare în defensiva Gazului și a marcat. Sepsi a dat apoi lovitura în al doilea minut al prelungirilor. Fulop a trimis o centrare pe colțul lung, dintr-o lovitură liberă, Ghinga a recentrat cu capul iar Simonovski a trimis cu latul în plasă din câțiva metri.

Articolul precedentMEDIAȘ 120 | Plantele medicinale și utilizarea lor
Articolul următorÎN LINIA ÎNTÂI | Incredibile mărturii ale veteranilor de război: cazul Stupar Ioan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.