Acasă Sport

Debut cu stângul în play-out | Gaz Metan a pierdut fără drept de apel în Ștefan cel Mare

251

Gaz Metan a pierdut fără drept de apel prima partidă din play-out disputată luni seara.

Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Dinamo București.  Alb-negri au avut o evoluție ștearsă în capitală, cu puține ocazii de poartă, în timp ce de partea cealaltă câinii roșii au marcat de trei ori și au mai ratat numeroase ocazii de gol.

În dezavantaj la pauză

Dinamo a avut primul șut pe spațiul porții în partida disputată luni seara în Ștefan cel Mare. În minutul 22, May Mahlangu a tras la poarta Gazului, însă Răzvan Pleșca a reținut fără probleme. Replica alb-negrilor a venit peste două minute, atunci când după o fază de atac purtată pe stânga, Ionuț Neagu a reluat din interiorul careului, dar mingea a trecut pe lângă bara din dreapta porții lui Penedo.

În minutul 35, Ivan Pesic a profitat de o greșeală în defensiva Gazului, a scăpat singur cu Răzvan Pleșca și a finalizat în dreapta acestuia. Cu două minute înainte de pauză, portarul alb-negrilor a reținut șutul lui Nistor din marginea careului de șaisprezece metri, iar repriza s-a încheiat cu formația gazdă în avantaj.

Repriză slabă

Repriza a doua a început cu o dublă ocazie a lui Gabriel Torje. Acesta a reluat din foarfecă din interiorul careului, dar Răzvan Pleșca a deviat mingea în bara transversală, după care a încercat o finalizare cu capul, în poarta goală, dar a trecut pe lângă minge.

Tehnicianul Cristian Pustai i-a scos apoi pe Diogo Rosado și David Caiado, iar în locul acestora au intrat Nasser Chamed și Paul Pîrvulescu. Dinamo a trecut pe lângă majorarea scorului în minutul 61, atunci când șutul lui Daniel Popa a fost scos de Răzvan Pleșca din poziție de unu la unu.

Golul doi al gazdelor a venit în cele din urmă în minutul 74. După un corner bătut de pe partea stângă de Gabriel Torje,  Mihai Popescu a reluat cu capul, Răzvan Pleșca a respins în față, iar același Popescu a trimis mingea cu piciorul în poartă. Penedo a reușit să respingă apoi șutul din lovitură liberă a lui Nasser Chamed.

În minutul 90, Robert Moldoveanu a rămas  singur cu Pleșca, dar a trimis milimetric pe lângă bară. Scorul final al întâlnirii a fost stabilit în al treilea minut de prelungiri. Același Moldoveanu a primit o pasă de la Romera, în interiorul careului, a pivotat, după care a marcat în poarta Gazului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.