Acasă Sibiu

Wizz Air renunţă la cursele Sibiu – Milano

729
Cursa Sibiu - Milano anulata

Compania low-cost Wizz Air renunţă, din luna martie 2018, la cursele Sibiu – Milano datorită lipsei de performanţă.

Conform reprezentanţilor Wizz Air, contactaţi de novatv.ro, ruta Sibiu – Milano va fi întreruptă de la sfârşitul lunii martie 2018, iar în acest fel reţeaua de rute de la baza WIZZ din Sibiu va fi optimizată.

Pasagerii cu rezervări afectate de schimbarile pe ruta Sibiu – Milano, sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIZZ.

Ca o practică normală în industria aviatică, frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei. Wizz Air monitorizează continuu performanţele rutelor sale pentru a permite celor mai populare dintre ele să fie operate la cele mici preţuri posibile.

Ruta Sibiu – Milano va fi întreruptă de la sfârşitul lunii martie 2018, iar în acest fel reţeaua de rute de la baza WIZZ din Sibiu va fi optimizată.

Evaluăm întotdeauna noi oportunităţi de călătorie care pot satisface cel mai bine nevoile clienţilor noştri, iar capacitatea suplimentară va fi alocată altor servicii cu o cerere mai mare, cum ar fi cele pentru:
– Londra Luton (de la 5 zboruri pe săptămână la zboruri zilnice),
– Memmimgen Munchen (5 de la 2 frecvenţe săptămânale),
– Dortmund (5 de la 3 frecevenţe săptămânale),
– Nürnberg (4 de la 3).

De asemenea, din iunie, odată cu alocarea la baza locală a celei de-a doua aeronave Airbus A320, WIZZ va lansa cinci rute mult aşteptate de către pasageri: Copenhaga (Danemarca), Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franţa), Basel (Elveţia), Frankfurt Hahn (Germania),” au declarat reprezentanţii Wizz Air pentru novatv.ro.

Articolul precedentTopul celor mai eficiente zece administraţii locale din România
Articolul următorVIDEO | Doi răniţi după ce un camion s-a răsturnat în râul Hârtibaci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.