Acasă Nova TV

La nici 5 ani e model în reviste din Spania | GALERIE FOTO

2128

La nici 5 ani e model în reviste din Spania. 

Savu Leonardo Joan are 4 ani şi 10 luni. S-a născut la Barcelona, însă părinţii săi, Larisa şi Ioan, sunt amândoi medieşeni plecaţi în Spania. De la vârsta de 2 ani a început să pozeze pentru o agenţie de modele infantile din Barcelona. Aşa au ajuns fotografiilele cu micul model în reviste distribuite în Spania şi alte ţări europene.

,,Am înscris copilul la o agenţie de modele infantile, deoarece toată lumea îmi spunea să fac acest lucru. L-am înscris şi a fost selectat din prima încercare. A fost ales din 200 de copii participanţi. După aceea a rămas să lucreze în continuare cu Agenţia Sugar Kids din Barcelona’’ îşi amintesc părinţii lui Leonardo începutul carierei sale de model.

Aşa că la doi ani, acesta a apărut în primul său catalog de modă. A lucrat cu marca de haine Tuc Tuc colecţia 2015-2016, toamnă-iarnă. La a doua apariţie într-o revistă a lucrat cu o marcă foarte cunoscută în Spania dar şi în Europa, UBS2. Revistele au avut foarte mare succes, iar pozele cu Leonardo au apărut în centrele comerciale din Barcelona dar şi din alte patru ţări europene.

,,Toate pozele pentru reviste au fost făcute în Barcelona. Lui îi place foarte mult să pozeze. Noi suntem tare mândri cu băieţelul nostru Leo, care este o frumuseţe rară cu păr blond şi ochi super albaştri’’ mai spun părinţii micului model.

Leo are însă şi alte pasiuni. Îi plac planetele şi mediul înconjurător, tot ce înseamnă univers. Chiar dacă mai e mult până atunci, el ştie deja ce va face atunci când va creşte. Vrea să fie pompier sau conductor de tren. Nu e tocmai hotărât, însă are vreme destulă pentru asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.