Acasă Nova TV

Panică la prezentarea echipei Gaz Metan | Ioan Aloman a decedat

5486

Prezentarea echipei Gaz Metan a întârziat duminică din cauza unui eveniment tragic.

Organizatorul de competiții, Ioan Aloman, membru al echipei de Old Boys, s-a prăbușit pe pista stadionului, cu puțin timp înainte de începerea festivității.

Personalul medical de pe ambulanța prezentă la fața locului au intervenit iar la scurt timp a ajuns și a doua ambulanță.

Medicii au încercat să-l resusciteze minute în șir, iar când cei prezenți au început să-și piardă speranța, lui Nelu Aloman i-a revenit pulsul și a fost transportat la spital.

Prezentarea lotului a început după 30 minute.

ACTUALIZARE

Ioan Aloman a fost transportat, cu elicopterul, la Târgu Mureş. Mai jos puteţi urmări declaraţia medicului Laura Păcurar, de la Centrul Medical de Elită Mediaş şi imagini de la stadion.

După prezentarea loturilor a fost organizat un meci între Gaz Metan I şi Gaz Metan II. La finalul primei reprize, de 15 minute, Romeo Roberto şi-a dislocat braţul după un contact cu Golubovici. Jucătorul a fost transportat de urgenţă la spital.

Meciul a fost întrerupt iar celelate partide demonstrative au fost anulate.

ACTUALIZARE ORA 21.15

Conform unor surse din cadrul clubului Gaz Metan, Ioan Aloman (60) a decedat la spitalul din Tg. Mures. Transmitem pe această cale, sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.