Acasă Sport

Jocurile Internaţionale ale Copiilor din Lituania | Iulia Mărginean în finală

458

Atleta Iulia Mărginean s-a calificat în finala probei de 800m la ediţia din acest an a Jocurilor Internaționale ale copiilor organizate în Kaunas, Lituania. Ea a reuşit primul timp din calificări şi va concura în finala mare, astăzi pe stadionul din Kaunas. Tot astăzi sunt aşteptate evoluţiile sportivilor medieşeni din faza finală, la baschet şi tenis de masă.

Aflat la prima competiţie de anvergură, atletul medieşean Gorbea Cristian a prins finala B la 1500 de metri, cu al şaptelea timp.

La tenis de masă un singur medieşean a rămas în competiţie. Baltag Tudor Alin, cel care astăzi va juca la Kaunas pentru un loc între primii 16 sportivi şi pentru a accede în sferturile de finală.

Echipa de baschet formată din Antal Sergiu Rareș, Albu Andrei, Balasoiu Sebastian și Deac Alexandru Viorel s-a calificat in primele 8 echipe, după victorii cu Israel și Ungaria şi o înfrângere cu Elveţia.

La ediţia din acest an a Jocurilor Internaționale ale copiilor organizate în Kaunas, Lituania, Mediaşul este reprezentat de 15 sportivi la trei discipline; atletism, baschet şi tenis de masă. Sâmbătă sunt programate ultimele finale şi festivitatea de închidere.

ACTUALIZARE

Jocurile Internaţionale ale Copiilor din Lituania se apropie de sfârşit odată cu desfăşurarea finalelor.

Astăzi sportivii Mediaşului au cules primele medalii la Kaunas.

În finala probei de 800 metri, atleta lui CSŞ Mediaş, Iulia Mărginean, a câştigat medalia de argint cu timpul de 2:15,69.

Echipa de baschet formată din Antal Sergiu Rareș, Albu Andrei, Balasoiu Sebastian și Deac Alexandru Viorel, antrenor Cosmin Ploscar, s-a clasat în final pe locul şapte. S-a jucat în sistem 3 la 3.

La Tenis de Masă, fetele noastre au jucat Finala B. Cristina Dumitrescu a reuşit să obţină primul loc, după ce a învins-o în finală pe colega ei Alexandra Moga.
Tot în Finala B, dar la masculin, Andrei Pînzar a ieşit pe locul trei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.