Acasă Nova TV

Pe roşu la calea ferată | Doi medieşeni au rămas fără permis pe strada Gării

2127

Doi medieşeni au rămas fără permis pe strada Gării după ce au trecut pe roşu la trecerea cu calea ferată.

În data de 17 mai, polițiștii rutieri alături de cei de la transporturi au acționat la nivelul trecerilor cu calea ferată din județul Sibiu în vederea prevenirii accidentelor rutiere și sancționării abaterilor constatate.

În cadrul acțiunii, polițiștii au ridicat în vederea suspendării 3 permise de conducere din care 2 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale din care 45 la regimul rutier și au ridicat un certificat de înmatriculare,

,,Pe raza municipiului Mediaş, doi localnici nu au respectat semnificaţia culorii roşu a semaforului electric instalat la trecerea cu calea ferată ce traversează strada Gării.  Conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă şi suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Poliţiştii sibieni vor continua activităţile de prevenire a accidentelor rutiere cu scopul creşterii gradului de siguranţă a cetăţenilor pe drumurile publice” a explicat Subcomisarul Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: arhivă

4 COMENTARII

  1. Uneori trebuie sa ne punem si in pielea soferilor, care chiar nu ar trebui sa astepte pe timpul si benzina lor trecerea trenului.

    Toata comunitatea ar trebui sa ne unim si sa-i fortam pe alesii locali sa rezolve problema! Si la „Mobila” dar si la „Automecanica”, trebuie facut un viaduct sa treaca masinile pe deasupra, sa nu se mai stea la bariera!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.