Acasă Sport

Unii cu ocaziile alţii cu golul | Gaz Metan a pierdut la Timişoara

191

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de ACS Poli Timişoara cu scorul de 1-0. 

Bănăţenii au marcat golul victoriei în minutul 88, atunci când Bogdan Străuţ l-a învins pe Alexandru Greab cu o lovitură de cap după un corner. Alb-negri încheie turul play-out-ului pe poziţia a doua cu 29 puncte.

Gaz Metan a avut prima şansă la Timişoara în minutul 15 atunci când Straton a respins şutul lui Eric din lovitură liberă. Peste şapte minute, Trtovac a greşit în apărare dar Greab l-a blocat pe Novak.  În minutul 26 Sikorski a finalizat slab după ce a scăpat singur spre poartă, iar apoi peste doar trei minute, portarul timişorenilor a intervenit foarte bine la şutul lui Eric din careul mic. Prima repriză s-a încheiat cu o nouă gafă în defensiva alb-negrilor pe care Croitoru nu a speculat-o, iar apoi Greab a respins şutul lui Mailat.

În repriza secundă, gaziştii au avut trei ocazii mari de gol. Mai întâi în minutul 48, Straton a respins de sub bară şutul de la 20 de metri al lui Eric, pentru ca în minutul 61 Trtovac să trimită cu capul puţin pe lângă poartă după un corner. Cu şase minute înainte de final, mingea trimisă de Sabin Lupu din careu a trecut puţin pe lângă poartă. Gazdele au dat lovitura în minutul 88  după o fază fixă. Bogdan Străuţ a înscris cu capul după un corner executat de pe partea stângă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.