Acasă Nova TV

Buget național 2017 | Amendamentele PNL pentru Mediaș au fost respinse

952
Noi locuințe ANL pentru Mediaș

Parlamentarii opoziției au făcut o serie de amendamente la Legea Bugetului de Stat pe anul 2017, însă toate au fost respinse, principalul motiv fiind ”sursa de finanţare precizată de iniţiatori nu este sustenabilă”, scrie Turnul Sfatului.

Parlamentarii liberali Raluca Turcan, Nicolae Neagu, Constantin Șovăială și Mircea Cazan au propus pentru municipiul Mediaș trei investiții importante: un bazin de înot, locuințe ANL, pentru care Primăria Mediaș deja găsise terenul și, cel mai important, centura municipiului.

Pentru Mediaș s-au mai cerut 19,6 milioane lei pentru finanţarea construcției locuințelor pentru tineri in municipiu.În acest sens, Municipiul Mediaș a solicitat Agenției Naționale pentru Locuințe, menținerea în Programul guvernamental, cu amplasamentul situat pe str. Gheorghe Lazăr fn, în vederea construirii unui cartier cu 8 blocuri de unități locative . Având în vedere numărul mare de cereri pentru locuințe pentru tineri în vederea închirierii, la Primăria Municipiului Mediaș fiind înregistrate un număr de 825 de cereri, considerăm necesară și oportună finanțarea acestei investiții”, se arată în motivare. Amendament respins.

Pentru finanțarea construcției centurii ocolitoare a municipiului Mediaș, liberalii au cerut printr-un amendament 150 de milioane de lei. Amendamentul a fost respins.

Citește mai mult pe Turnul Sfatului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here