Acasă Sport

Gaz Metan a obţinut un punct în inferioritate numerică la Timişoara | VIDEO REZUMAT

213

Gaz Metan a obţinut un punct în inferioritate numerică la Timişoara.

Formaţia lui Cristian Pustai a început anul 2017 cu un rezultat de egalitate, scor 1-1. Alexandru Buziuc a salvat un punct pentru alb-negri, iar Alexandru Munteanu a avut chiar şansa victoriei pentru formaţia sa în finalul jocului, asta chiar dacă gaziştii au evoluat cu un om minus mai bine de o jumătate de oră.

Gaz Metan şi ACS Poli Timişoara şi-au împărţit ocaziile în prima repriză, însă până la pauza mare tabela nu s-a modificat. În debutul actului secund, Eric a şutat din unghi, însă portarul gazdelor a reuşit să scoată de lângă bară. În minutul 61, alb-negri au rămas în zece oameni după ce Dario Rugasevici a văzut al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Peste doar cinci minute, Doman, găsit excelent de Artean, a speculat ieşirea greşită la off-side a fundaşilor Gazului şi a marcat printre picioarele lui Răzvan Pleşca. Cristian Pustai nu a renunţat la luptă şi l-a trimis în teren pe Alexandru Buziuc. În minutul 76 acesta a profitat de o eroare în lanţ în defensiva timişorenilor şi înscris cu un şut sub bara transversală. Gaziştii puteau pleca cu toate cele trei puncte de la Timişoara, însă şutul lui Alexandru Munteanu, scăpat singur spre poartă, a lovit bara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here