Acasă Sport

Gaz Metan a pierdut primul joc de pregătire din Antalya | Galerie foto

421

Gaz Metan a pierdut primul joc de verificare din Antalya. 

Formația pregătită de tehnicianul Cristian Pustai a fost învinsă cu scorul de 1-o de către FK Qabala din Azerbaidjan. Singurul gol al confruntării a fost marcat de azeri în minutul 31. Alb-negri au controlat jocul în special în repriza a doua atunci când au ratat mai multe ocazii clare de gol. Astfel, șuturile lui Ovidiu Bic și Ciprian Petre au fost respinse în corner în prima repriză, iar în finalul meciului, Eric a fost faultat în careul de 16 metri însă arbitrul nu a acordat nimic.

Alb-negri au început în formula Răzvan Pleșca, Romeo Roberto, Aleksander Susnjar, Jasmin Trtovac, Dario Rugasevici, Ovidiu Bic, Iulian Cristea, Alexandru Munteanu, Ciprian Petre, Alexandru Buziuc și Mircea Axente.

În repriza secundă au intrat Alexandru Greab, Valentin Crețu, Bernard Itoua, Akaki Khubutia, Ionuț Buzean, Valentin Coșereanu, Sabin Lupu, Radu Zaharia, Cristian Danci, Darius Olaru și Cristian Gavra. De asemenea, în ultimele 20 de minute, Răzvan Trif l-a înlocuit pe Valentin Coșereanu, iar Eric de Oliveira a evoluat în locul lui Darius Olaru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here