Acasă Sport

Eșec la indigo | Gaz Metan a pierdut cu FC Oleksandria

190

Gaz Metan a cedat ultima partidă de verificare din Antalya, cu același scor ca și în partida de debut, 1-0.

Alb-negri au încheiat cantonamentul cu două victorii și două înfrângeri. În fiecare dintre cele patru jocuri s-a înregistrat același scor, în victoriile la limită cu Honved Budapesta și FC Szeged, respectiv înfrângerile cu FK Qabala și FC Oleksandria.

Alb-negri au fost învinși la limită, 1-0 de către FC Oleksandria, echipă clasată pe poziția a patra în campionatul din Ucraina. Gaziștii au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize prin Alexandru Munteanu. Alexandru Buziuc a trimis la poartă după o centrare a lui Cristian Danci, portarul a respins, iar Munteanu din patru metri a șutat în portar. Iulian Cristea a reluat și el periculos din corner, dar mingea a ocolit poarta. Ucrainienii au marcat singurul gol al partidei la un sfert de oră de la reluarea jocului.

Tehnicianul Cristian Pustai a început partida în formula Răzvan Pleșca, Romeo Roberto, Jasmin Trtovac, Iulian Cristea, Valentin Crețu, Alex Munteanu, Radu Zaharia, Ovidiu Bic, Cristian Danci, Darius Olaru și Alexandru Buziuc. După pauză au mai intrat în teren Eric de Oliveira, Cristian Gavra, Ciprian Petre, Akaki Khubutia și Bernard Itoua.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here