Acasă Sport

Cantonament Antalya | Gaz Metan a învins Honved Budapesta

304

Gaz Metan a obţinut sâmbătă după-amiaza prima victorie din cantonamentul pe care îl desfăşoară în Antalya.

După ce în urmă cu trei zile au pierdut la limită, scor 1-0 în faţa lui FK Qabala, de această dată alb-negri au câştigat cu acelaşi scor în faţa maghiarilor de la Honved Budapesta. Singurul gol al confruntării a fost marcat în minutul 89 de Cristian Danci cu un şut de la circa 22 metri.

Partida dintre Gaz Metan şi Honved i-a avut pe jucătorii lui Cristian Pustai la timonă. Aceştia au controlat jocul de la un capăt la celălalt. Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit în minutul 12, atunci când şutul lui Alexandru Buziuc a lovit bara porţii adversare. Gaziştii au controlat şi actul secund, chiar dacă tehnicianul Cristian Pustai a operat mai multe schimbări. Golul victoriei a venit în cele din urmă în minutele de final ale partidei. Cristian Danci, jucător intrat după pauză a marcat în minutul 89 cu un şut de la aproximativ 22 de metri.

 

Tehnicianul Cristian Pustai a început partida cu Honved Budapesta în formula Răzvan Pleşca, Romeo Roberto, Jasmin Trtovac, Bernard Itoua, Dario Rugasevici, Alex Munteanu, Radu Zaharia, Ovidiu Bic, Darius Olaru, Alexandru Buziuc şi Mircea Axente. În repriza a doua au intrat Ciprian Petre, Akaki Khubutia, Sabin Lupu, Eric de Oliveira, Cristian Gavra şi Cristian Danci.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here