Acasă Sport

Aymen Tahar a semnat cu Gaz Metan | Bawab la Dinamo

309

Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, confirmă că Bawab a ajuns la înţelegere cu Dinamo. În acelaşi timp, se mândreşte că a reuşit să-l aducă pe Aymen Tahar, mijlocaş care a mai trecut pe la Mediaş şi care în sezonul trecut a jucat la FCSB.

Bawab revine în Liga 1, dar nu la Gaz Metan. Fostul atacant al lui FCSB a negociat cu Mediaş, însă Dinamo a intrat pe fir în ultimul moment. Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan, recunoaşte că Bawab a ales Dinamo. Vestea bună pentru medieşeni este că revine Aymen Tahar, care în ultima perioadă a jucat în Japonia, la Sagan Tosu:

Nu ştiu ce face Bawab, nu suntem organ de anchetă. Noi nu ieşim în evidenţă. Noi l-am semnat pe Tahar, de el suntem siguri. Cu Tahar am ţinut legătura două luni. Am luat şi un atacant, dar nu putem să-i spunem numele până când nu îl înregistrăm. Antrenorul decide cine vine. Noi mizăm pe jucători de caracter. Noi am vrut să-i explicăm lui Bawab că e mai bine să vină într-un colectiv pe care ştie.

Eu, sincer vă spun, că Bawab face treabă oriunde, pentru că el are tot abecedarul fotbalului. Depinde şi de colectiv. Dacă se mai găsesc şi doi din galerie care-i spun ”bă, stai, că tu ai fost la Steaua”. Eu sunt foarte mulţumit că antrenorul îşi alege jucătorii. Suntem printre puţinele cluburi care nu-i impun nimic antrenorului. Eu l-am pupat şi i-am urat succes”, a declarat Ioan Mărginean la DigiSport.

Oficialul lui Gaz Metan a comentat în glumă şi un eventual transfer al lui George Ţucudean: ”Nu-l luăm pe Ţucudean, nu avem parcare de bolid”, a mai spus Mărginean, cu aluzie la parcul auto impresionant pe care-l are fostul atacant al Pandurilor.

Sursa Prosport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here