Acasă Nova TV

De luni încep lucrările pe Horia şi Aurel Vlaicu | 27.000 m² asfalt

1494

Săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a Drumului Naţional 14, porţiunea formată din străzile Horea şi Aurel Vlaicu.

Acestea vor fi executate de către firma Geiger, care va turna aproximativ 27.000 metri pătraţi de covor asfaltic, pentru care se vor plăti 1,5 milioane de lei de la bugetul local al municipiului.

Consilierii locali medieşeni au aprobat astăzi în unanimitate, în cadrul unei şedinţe extraordinare, ca Gospodăria Comunală să subcontracteze lucrările de întreţinere şi reparaţii a străzilor Horia şi Aurel Vlaicu către societatea Geiger. Contractul va fi semnat în cursul zilei de joi, iar de săptămâna viitoare vor începe lucrările de frezare, ridicare la nivel şi ulterior turnare de covor asfaltic.

Durata lucrărilor de reabilitare a străzilor Horea şi Aurel Vlaicu va fi de 45 zile, timp în care se vor turna aproximativ 27.000 metri pătraţi de asfalt. Costul acestora se ridică la 1,5 milioane de lei.

2 COMENTARII

 1. Dati-i inainte cu lucrarile, la cat mai multi km de asfalt!!
  Mediesenii sunt satui de promisiuni (de la fostii Bucur Dionisie, Theodor Plopeanu sau Teodor Neamtu).
  Lumea o sa capete incredere in actualul primar, si daca continua sa imbunatateasca lucrurile, si mai ales infrastructura, in Medias, lumea o sa-l voteze tot pe Roman la urmatorul mandat, o sa vedeti!

 2. Saptamana trecuta, pe o strada din oras, se executau lucrari pregatitoare de asfaltare. Pentru ca aveam masina parcata (in cursul noptii) pe strada, am vorbit si cu echipa de lucratori intrebandu-i daca nu deranjez. Normal ca imi mutam ORICUM masina in alt loc. Lucratorii erau exasperati de faptul ca (mai ales) taximetristii nu luau in seama „pilonii” care indicau faptul ca strada e inchisa.
  Am intrat in vorba cu ei si le-am spus ca n-ar fi rau, cu cateva zile inainte de lucrari, sa „posteze” un anunt de genul : „in saptamana „cutare” va rugam sa nu parcati, intre orele 7-16, pe…etc…etc…”.
  Dupa ce vineri a plouat, sambata m-am dus la pescuit si am lasat masina parcata pe strada respectiva.
  Am fost sunat pe…balta de o cunostinta pentru ca…
  Binenteles ca nici politia nu a putut sa ia v’o masura pentru ca nu am gresit cu nimic !
  In schimb, doi vecini m-au intampinat cu „urari” de genul : „din cauza ta nu avem asfalt (o portiune de 10 m) !”
  Un altul mi-a spus ca s-a anuntat la radio Ring !
  Serios ? Trebuie sa ascult Radio Ring pentru a afla unde se asfalteaza ?
  O zi faina va doresc !

  P.S. Chiar nu se gaseste NIMENI in oras care sa-i traga de urechi pe cei care ar trebui sa repare trecerea peste calea ferata de la vechea fabrica de mobila ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.