Acasă Sibiu

3 000 persoane din județul Sibiu datori la Fisc | Vezi situația pe localități

703

Aproximativ 3.000 de locuitori ai județului Sibiu, persoane fizice, apar în lista datornicilor la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, cel de șomaj și cel de sănătate (listă în care sunt incluse numele celor care au datorii de peste 1.500 de lei), scrie Turnul Sfatului.

În total, cei 3.000 de sibieni datorează statului peste 56 de milioane de lei, la care se adaugă penalități cu aceeași valoare.

Pe primul loc în topul datornicilor apare numele unui avocat – Florin Vrînceanu. Fiscul a calculat că acesta datorează bugetului de stat suma de 7,7 milioane de lei, dar avocatul contestă întreaga valoare în instanță.

Cei mai mari datornici din Mediaș apar a fi Natașa Georgeta Marben (aprox. 600.000 de lei), Elena Codruța Moldovan (aprox. 180.000 de lei), respectiv Ovidiu Ioan Moldovan (aprox. 210.000 de lei).

În Copșa Mică, cel mai mare datornic este Dănuț Laurean Nicula (aprox. 220.000 de lei), în timp ce la Dumbrăveni pe primul loc este Petru-Alexandru Țugui (aprox. 75.000 de lei).

De ”la țară”, în evidență prin prisma valorii totale a datoriilor mai ies în evidență numele lui Gheorghe Gelu Davișca (Șelimbăr) cu datorii de peste 2,5 milioane de lei, din care 2,3 sunt contestate.

Citește mai mult pe Turnul Sfatului

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here