Acasă Sibiu

Cazul copilului fiert în sodă caustică | Dosar penal şi pentru mama băieţelului

1722

Procurorii sibieni au deschis un nou dosar în cazul crimei cutremurătoare din comuna Zlagna, unde un copil de 4 ani a fost ucis în bătaie, apoi corpul său a fost fiert în sodă caustică, iar pasta rezultată a fost aruncată în râu.

Procurorii au deschis dosarul după ce Otvos Tunde a povestit cum, în urmă cu 3 ani, fiul său, pe atunci în vârstă de 4 ani, a fost bătut de bărbatul cu care femeia trăia, anunţă Turnul Sfatului.

Micuțul a murit în urma bătăilor aplicate. Ca să-și ascundă fapta, medieşeanul Antonio Zaccagna a îngropat mai întâi trupul micuțului în casă, după care a plecat în județul Mureș, ca să cumpere sodă caustică, pentru ca mai apoi să dezgroape cadavrul şi să-l fiarbă în sodă diluată cu apă. Pasta rezultată a fost aruncată în râu.

Foto: Facebook

S-a dispus disjungerea cauzei şi formarea unui nou dosar cu privire la faptele comise de O.T.I, O.J.I. şi O.I.I. pentru comiterea infracţiunilor de nedenunţare prev. de art. 266 Cod pen., profanare de cadavre sau morminte prev. de art. 383 Cod pen. şi favorizarea infractorului prev. de art. 269 alin. 1 Cod pen.”, se arată într-un comunicat din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

În acest dosar, cercetările continuă. În schimb, dosarul care îl privește pe Antonio Zaccagna a fost finalizat, iar acesta a fost trimis în judecată, la Tribunalul Sibiu. Antonio Zaccagna se află în arest preventiv.

VEZI AICI: Un medieșean a omorât copilul (4) concubinei şi l-a topit în sodă caustică

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here