Acasă Sibiu

Oficial din August patru noi rute de pe Aeroportul Sibiu | Destinații și PROGRAM

2333
Cursa Sibiu - Milano anulata

Compania Wizz Air și Aeroportul Internațional Sibiu au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, operarea a patru rute noi, începând din toamna acestui an.

Marius Ioan Gîrdea, Directorul Aeroportului Internațional SIBIU a declarat: ”Suntem încântaţi să anunţăm astăzi 4 noi rute din Sibiu spre destinații de interes pentru comunitatea sibiană și cea din împrejurimi. Suntem încrezători că aceste destinații răspund cerințelor exprimate de pasagerii din zona noastră de captare precum și de mediul de afaceri și că ele vor constitui tot atâtea punți de legatura cu Europa.

Constantin Șovăială, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu cu atribuții de Președinte a declarat: “Vreau să subliniez și să leg deschiderea a patru noi curse aeriene de pe Aeroportul Internațional Sibiu spre Germania, Italia și Spania de demersurile făcute de Consiliul Județean Sibiu, care în urmă cu exact trei ani (aprilie 2013), a aprobat acordarea de ajutoare financiare companiilor aeriene care introduc rute noi pe Aeroportul Sibiu. Acest demers al nostru a fost de bun augur, dovadă fiind deschiderea în anul 2014 a două curse noi, spre Luton și Dortmund, operate de compania Wizz Air.

Zborurile spre/dinspre Nurenberg, Memmingen, Milano și Madrid Vor fi operate cu o aeronavă Airbus 320, după următorul program:

Destinaţia                           Zilele de operare                      Începând din
Nürnberg                            luni, miercuri, vineri                 19 august
München Memmingen      joi, duminică                             21 august
Milano Bergamo                marţi, sâmbătă                         20 august
Madrid                                marţi, sâmbătă                         20 august

Sursa: Ora De Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here