Acasă Nova TV

OPINIE: De ce avem nevoie de Romgaz şi Transgaz la Mediaş?

1843

Municipiul Mediaş a fost, este şi va rămâne capitala gazului metan.

În ultimii ani mutarea sediilor societăţilor Romgaz şi Transgaz la Bucureşti a fost un subiect care a revenit periodic în actualitate. Medieşenii au răspuns de fiecare dată prin proteste, mitinguri, iar ultima dată când oamenii au ieşit în stradă a fost în aprilie 2013.

Zilele trecute surse din piaţa energiei au susţinut că se pregăteşte mutarea Romgaz şi Transgaz la Bucureşti, asta după ce Complexul Energetic Oltenia a anunţat că va supune aprobării Adunării Generale a Acţionarilor mutarea sediului social al companiei în capitală.

Nova TV şi-a propus prin intermediul vostru să creioneze importanţa Romgaz şi Transgaz pentru Mediaş. Ce înseamnă cele două societăţi pentru municipiu, de ce este importantă prezenţa lor aici, cum ar arăta oraşul fără contribuţia acestora la bugetul local, sunt doar câteva întrebări la care vă invităm să răspundeţi prin intermediul comentariilor.

1 COMENTARIU

  1. Crima organizata de la Bucuresti a facut ce a facut si a elaborat niste legi in favoarea putorilor si curvelor ministrilor si senatorilor si numai cu masuri radicale mai putem restabili ordinea in tara! Si cand zic masuri radicale ma gandesc la scandalurile din 89!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.