Acasă Sibiu

Miting de protest al Bisericii Evanghelice | VEZI amănunte

570

Sibiul se solidarizează cu familiile Bodnariu, Nan și Rădulescu.

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016, între orele 12:00 – 14:30, va avea loc la Sibiu, un marș-miting de protest față de abuzurile săvârșite de instituția Barnevernet din Norvegia, și în semn de solidaritate cu familiile Bodnariu, Nan și Rădulescu, dar și cu alte familii despărțite în mod inuman și violent de proprii copii.

Demonstrația va începe la ora 12.00, în fața Gării din Sibiu, urmând mai apoi traseul: str. Constituţiei, Bdul Corneliu Coposu, Teatrul Radu Stanca, pietonala Nicolae Bălcescu, și Piaţa Mare din Sibiu, unde vor avea loc câteva cuvântări ale personalităților invitate, autorități locale, politicieni și reprezentanți ai comunității evanghelice. Organizatorii estimează participarea unui număr de 2.000 de persoane.

Prin acest marș-miting, o inițiativă a bisericilor evanghelice neoprotestante din Sibiu, creștinii își exprimă public și ferm, solidaritatea cu familiile Ruth și Marius Bodnariu, Mihaela și Dumitru Nan și cu Claudia și Marius Rădulescu, dar și cu celelalte familii ale căror copii au fost răpiți de statul norvegian, în mod abuziv, la adăpostul unor legi inumane și nedrepte.

Foto: clujtoday.ro

Articolul precedentCu jalba la Consiliul Local | Pe Muscelului curg pietre
Articolul următorFabuloasa poveste a fraţilor Folberth | Locuitori din Mediaş care au cucerit America

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.