Acasă Nova TV

Cu jalba la Consiliul Local | Pe Muscelului curg pietre

555

Bani publici aruncaţi pe pietre şi beton spălat de ape, un trotuar îngust pe care nu încape un cărucior şi un val de nemulţumire în creştere continuă.

Situaţia pe strada Muscelului din cartierul Gura-Câmpului este din ce în ce mai tensionată, asta după ce locatarii au constatat că reparaţiile pe strada lor nu apar în bugetul Mediaşului pe anul în curs. Reprezentanţii municipalităţii în schimb spun că situaţia este cunoscută şi se va interveni atunci când vremea o va permite.

În luna noiembrie a anului trecut Ştirile Nova TV v-au prezentat situaţia dezastruoasă de pe strada Muscelului din cartierul Gura-Câmpului. Aceasta arată jalnic, iar locatarii acuzau faptul că proiectul de reabilitare al străzii cu pietre de râu a fost greşit de la început şi că lucrurile s-au degradat constant.

Ieri după-amiază mai mulţi locatari de pe strada Muscelului au participat la şedinţa ordinară a Consiliului Local. Oamenii au cerut sprijinul aleşilor în rezolvarea situaţiei străzii şi au explicat că îşi rup picioarele pe pietre, au un trotuar prea îngust pe care nu îl pot folosi, iar promisiunea de a se interveni anul acesta nu se regăseşte în bugetul pe 2016.

Replica primarului Teodor Neamţu a venit imediat. Se va interveni pe strada Muscelului de îndată ce vremea o va permite.

1 COMENTARIU

  1. Si sa o vedem si pe asta…omu asta ii facut din minciuna si si vicele tot asa ….daca ar fi facut 20 % din cate au oromis numai anul trecut am fi avut un oras umpic mai ordonat si mai curat …. Sa va fie rusine domnilor v-ati batut joc de un oras cu care ma mandream …acum sincer imi este Rusine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here