Acasă Nova TV

Un medieşean are nevoie de ajutor | Vi-l mai amintiţi pe Nea Ghiţă Barna

10531

Un medieşean are nevoie de ajutorul nostru.

Gheorghe Barna a lucrat circa trei decenii ca şi mecanic la Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth. Anul trecut, acesta a plecat la muncă în Germania, iar pe 23 octombrie a suferit un accident vascular cerebral. A suferit doua interventii pe creier, momentan fiind internat intr-un spital pentru recuperare, neobservandu-se momentan imbunatatiri rapide.

Pentru că nu are asigurare medicală în prezent nu se ştie cine va suporta cheltuielile pentru aceste interventii medicale, fie aceste sume sunt suportate de catre Casa Nationala de Sanatate sau de catre familie.

Pe langa aceste costuri, medicii au informat familia pe 25 decembrie că în termen de cinci săptămâni acesta o sa fie externat urmand a fi adus acasa si internat intr-un spital de specialitate pentru recuperare. Costurile de transport se ridica undeva la 5000 de euro, incluzand o ambulanta specializata insotita de un doctor, un asistent si doi soferi.

Pentru a-l ajuta pe acesta a fost creată o pagină în reţeaua de socializare Facebook. Pentru persoanele care doresc si au posibilitatea sa doneze au fost deschise doua conturi la OTP BANK pe numele sotiei BARNA MARIA:

IN RON: RO42 OTPV 2400 0061 4682 RO01
IN EURO: RO96 OTPV 2400 0061 4682 EU01

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here