Acasă Sibiu

Minor de 15 ani dispărut fără urmă | VEZI amănunte

423

Un minor de 15 ani a dispărut fără urmă.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un minor de 15 ani care a plecat de la o fermă de animale situată în extravilanul satului Arpaşu de Jos. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

O femeie a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a plecat de la o fermă de animale situată în extravilanul satului Arpaşu de Jos într-o direcţie necunoscut, fără a mai reveni. Femeia a relatat că ultima dată a luat legătura cu fiul ei în luna octombrie 2015, când acesta a contactat-o telefonic.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate-50 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la data dispariţiei.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

Articolul precedentFabuloasa poveste a fraţilor Folberth | Locuitori din Mediaş care au cucerit America
Articolul următor13 străzi din zona centrală a Mediaşului rămân fără apă | VEZI amănunte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.