Acasă Nova TV

SURPRIZĂ: Candidatul PSD la Primăria Mediaş desemnat în urma unui sondaj de opinie

717

Candidatul PSD la Primăria Mediaş va fi desemnat în urma unui sondaj de opinie.

Anunţul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă de către Biroul Permanent al Organizației Județene PSD Sibiu care s-a întrunit joi, 3 decembrie pentru a desemna candidații la funcția de primar la alegerile locale de anul viitor. Interesant este faptul că PSD Mediaş şi-a anunţat candidatul pentru Primăria Mediaş în persoana lui Mihai Macaveiu încă de la jumătatea lunii octombrie.

,,În urma discuțiilor, membrii Biroului au stabilit candidații PSD pentru un număr de 55 de localități din județul Sibiu. Pentru celelalte 9 localități, inclusiv municipiile Sibiu și Mediaș, există mai multe variante de candidați, motiv pentru care s-a luat decizia comandării unor sondaje în urma cărora se va stabili candidatul cel mai bine plasat în preferințele alegătorilor.

<<Prin realizarea acestor sondaje ne interesează să aflăm și dorințele cetățenilor, ce vor ei să realizeze aleșii locali în viitorul mandat,în fiecare localitate. Este foarte important pentru noi, social-democrații, să cuprindem toate cerințele reale ale oamenilor>>, declară Ioan Cindrea, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Sondajele vor fi finalizate la jumătatea lunii ianuarie 2016, iar după prelucrarea lor va fi făcută publică lista candidaților PSD la alegerile locale de anul viitor” se arată într-un comunicat de presă remis de către Biroul Permanent al Organizației Județene PSD Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here