Acasă Nova TV

Revoltă pe Muscelului | Bani aruncaţi pe pietre şi beton spălat de ape

1039

Revoltă pe strada Muscelului din cartierul Gura-Câmpului.

Medieşenii care locuiesc aici se plâng că îşi rup picioarele pe pietre, trotuarul este prea îngust şi nu încape nici măcar un cărucior de copii, iar sesizările şi reclamaţiilor lor nu au schimbat absolut nimic. În replică municipalitatea dă vina pe constructor, care nu a executat remedierile necesare şi spune că va interveni luna aceasta prin intermediul operatorului de drumuri Gospodăria Comunală.

Bani publici aruncaţi pe pietre şi beton spălat de ape, un trotuar îngust pe care nu încape un cărucior şi un val de nemulţumire în creştere continuă. Aşa stau lucrurile pe strada Muscelului din cartierul Gura-Câmpului, acolo unde oamenii spun că proiectul de reabilitare al străzii cu pietre de râu a fost greşit de la început şi că lucrurile s-au degradat constant, astfel că accesul este foarte dificil, taximetrele refuză să urce, iar în caz de necesitate ambulanţele sau maşinile de pompieri nu pot urca.

Reprezentanţii municipalităţii dau vina pe constructor, o firmă aflată în insolvenţă, care nu a executat remedierile stabilite. Totuşi, aceştia susţin că Gospodăria Comunală va interveni luna aceasta pentru a repara ceea ce se poate, iar anul viitor strada va intra în reparaţii.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here