Acasă Nova TV

Incendiu la o casă din Dumbrăveni | Proprietarul a suferit un atac de panică

1123

Incendiu la o casă din Dumbrăveni, proprietarul a suferit un atac de panică.

În noaptea de miercuri spre joi în jurul orei 03:27, echipaje din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Dumbrăveni au intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, anexele acesteia, precum şi o șură din orașul Dumbrăveni.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă efectul termic al unei sobe  supraîncălzite, au ars acoperişul anexelor pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, aproximativ 150 mp de material lemnos de la acoperişul casei şi a şurei, corpuri de mobilier şi aparate electrice şi electrocasnice din interiorul casei și s-au degradat acoperişurile casei şi şurei pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp şi aparate electrocasnice.

Prezent la fața locului, echipajul S.M.U.R.D. a acordat la faţa locului asistenţă medicală unei persoane în vârstă de 69 ani care a suferit atac de panică, aceasta refuzând transportul la unitatea de urgențe.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here