Acasă Nova TV

Aleşii trebuie să decidă în privinţa Gospodăriei Comunale | VEZI amănunte

95

consiliul local mediasAleşii locali medieşeni trebuie să decidă dacă Gospodăria Comunală va continua sau nu să se ocupe de administrarea şi întreţinerea drumurilor din oraş.

Studiul de oportunitate şi modalitatea de delegare a acestui serviciu se află pe ordinea de zi a şedinţei din luna mai, programată la începutul săptămânii viitoare.

Cele mai importante proiecte de hotâre de pe ordinea de zi vizează realizarea unor reţele de apă potabilă pe străzile Govora şi Vinului, dar şi studiul de oportunitate în baza căruia societatea Gospodăria Comunală se va mai ocupa sau nu de drumurile din oraş începând cu luna august. În total un număr 19 proiecte de hotărâre sunt în mapele de lucru ale consilierilor locali.

5 COMENTARII

  1. Parca e unsa cu miere si gem aceasta societate care efectiv a murit de mult. Inchideti portile si gata ca e jale cu drumurile in Medias. Sunt in unele zone din oras niste gropi care parca sfideaza orice gandire de om normal si bun simt. Vezi strada Ulmului care e crima – aproape impracticabila, strada Plopului aproape inpracticabila, zona fostului Chimigaz de pe strada Alexandru Vlahuta, strada Brateiului la iesire din Medias spre Sighisoara, strada Gheorghe Lazar paralela cu calea ferata – la fel crima, zona targu porcilor crima – cu gropi uriase, toata strada Targului. Nu mai vorbim de toata sos. Sibiului care te obliga sa faci tot felul de miscari periculoase cu masina ca sa ocolesti sutele de canale si gropi. Toate astea si multe altele sunt strazi care ar trebuii asfaltate urgent si cu covor asfaltic ca nu ai ce sa mai petecesti. Mai grav e ca primarul si viceprimarul a promis toata primavara asta ca incep reparatiile si asfatarile dar vezi doar pe ici colo cate o mica lipire de zmoala amestecata cu criblura. La ce mai tineti aceasta gaura neagra, ce interese sunt pentru acesta societate. Lasati-ne si dati-va demisia d-le primar, viceprimar si d-lor consilieri care dormiti pe oua si nu face-ti nimic productive.

  2. Cand te uiti la filmuletul din acest articol ii vezi pe toti consilierii in frunte cu primarul si viceprimarul cum stau fara interes si ridica mana plictisiti sa voteze. Acest filmulet parca te duce cu gandul la cum erau o data seditele partidului communist in care unul se scarpina in nas sau in dinti, altul privea in gol, unul transpira gandindu-se la nimic, altul atipea. Singura concluzie e ca acesti oameni nu chef de munca, nu au idei commune si nici nu sunt interesati de acest oras. Lasati-ne si mergeti in pensie sau cautati-va altceva de facut, ca orasul e intr-o stare jalnica din toate punctele de vedere. Intre ei sunt si baieti tineri care ar trebuii sa aiba alta atitudine si alte idei. Cu voi o sa ajungem un satuc prapadit din fundul Moldovei.

  3. ma uit si vad in aceasta sedinta 2 duzine de oameni care sunt acolo doar ptr a-si lua salarile si care nu au nici un interes ptr gospodarirea acestui oras..ma uit la ei si ma gandesc ca la anul sant alegeri si va trebui sa iesim din nou la vot si nu stiu pe cine as putea sa votez..toti sunt la fel niste lepre..avem nevoie de oameni gospodari in conducere nu fosti comunisti,securisti care conduc din umbra acest primar obosit si baut tot timpul..cum va-ti ales lacustelor acolo unul si unul,pacat ca nu e nimeni care sa va cerceteze trecuturile sa va faca sa va retrageti odata ca ce va mai place sa leneviti si sa sugeti sangele acestui oras..of doamne cat ii mai rabzi..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.