Acasă Nova TV

Tărâm de basm în Piaţa Mare din Sibiu | Târgul de Crăciun, ediţia a opta

163

targ craciun sibiuSibiul a intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Cea de-a opta ediţie a Târgului de Crăciun şi-a deschis porţile în Piaţa Mare în prezenţa a peste 4.000 persoane. Noutatea din acest an este tunelul de lumini de pe Podul Minciunilor.

Târgul de Crăciun realizat după modelul marilor oraşe europene înseamnă anul acesta peste 70 căsuţe din lemn care oferă vizitatorilor cadouri și bunătăţi de sezon, în piață tronează un brad uriaş, iar totul este acoperit de o cupola de lumini. Copiii au la dispoziţie un orăşel de basm din care nu lipseşte Atelierul lui Moş Crăciun. Pentru prima dată în ultimii opt ani, târgul nu a fost deschis de către noul preşedinte al României, Klaus Iohannis, ci de către viceprimarul Sibiului, Astrid Fodor.

Foto: Silvana Armat/Turnul Sfatului

Banner EximTur

1 COMENTARIU

 1. sibiul plin, mediasul gol!

  SIBIUL: plin de firme/fabrici care aduc angajati (plin de navetisti vin la sb sa lucreze)
  ex de firme mari cu peste 1000 angajati: CONTINENTAL AUTOMOTIVE, MARQUARDT, GUHRING, SIRFIT, KERIDON, BRANDL, ALGECO, EUROFOAM, SCANDIA, HARTING, ETC nu va mai zic cas multe
  -plin de universtiati (tineri din VL, BV, MS, OT, AB vin sa studieze la SB)
  – centre de afaceri, cladiri cu birouri pt tinerii absolventi de facultate!

  ceea ce asa ceva nu gasesti la medias
  (unde gasesti la medIAS FABRICA CU MAI MULT DE 1000 ANGAJATI IN AFARA DE kromberg, unde vezi in medias o universitate, in afara de 2 aribi deschise in vitro si la SNG)
  unde vezi centru de afaceri la medias? unde vezi munca de birou decat la ROMGAZ si in banci, atat!!

  in medias se deschid KAUFLANDURI, BILLA, LIDL, se fac trotuare prin greweln, se angajeaza la TAXI, SI LA vanzatoare second hand, astai viitorul sa lucrii pe taxiu, vanzator si la alimentara!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here