Acasă Nova TV

Autostrada nouă are prima crăpătură la zece zile de la deschidere | VIDEO

36

autostradaAutostrada nouă are prima crăpătură la zece zile de la deschidere.

O crăpătură cu o lungime de aproximativ zece metri și cu o lățime de aproape un centimetru a apărut marți după-amiaza pe mijlocul benzii întâi a lotului de autostradă deschis circulației în urmă cu zece zile. Zona în care a apărut fisura se află la km 60, acolo unde muncitorii de la Impregilo SpA au lucrat non-stop înaintea deschiderii traficului.

Imediat după semnalarea acestei fisuri, traficul în zonă a fost închis pe banda respectivă. Muncitorii de la Impregilo au preluat câteva probe de-a lungul fisurii și au astupat-o cu lapte de ciment. ”Nu ține de terasament, ci doar de stratul de asfalt. Nu este o problemă mare”, au declarat surse din rândul constructorilor. Inițial, acestea au declarat pentru Turnul Sfatului că restricțiile în trafic au fost necesare pentru ”un control de rutină”. Lucrările de acoperire a fisurii au fost finalizate extrem de rapid, astfel încât în nici trei ore restricția de circulație a fost ridicată.
De cealaltă parte, nici reprezentanții CNADNR nu consideră, deocamdată, că fisura apărută este un semnal de alarmă. ”Am fost anunțați asupra acestui aspect, nu cred că este unul de amploare. Acea zonă, însă, trebuie ținută sub supraveghere, să vedem cum va evolua după ciclurile de îngheț-dezgheț”, au arătat reprezentanții Drumurilor Naționale, pentru Turnul Sfatului.

Sursa: Turnul Sfatului

Articolul precedentTărâm de basm în Piaţa Mare din Sibiu | Târgul de Crăciun, ediţia a opta
Articolul următorColecţiile Muzeelor Brukenthal şi Astra sunt promovate de Google Cultural Institute | VEZI amănunte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.