Acasă Nova TV

ULTIMA ORĂ Pagina de Facebook a DNA este falsă | VEZI anunţul făcut în urmă cu puţin timp

96

DNA Facebook  Reţeaua de socializare Facebook, conţine o pagina falsă cu însemnele DNA. Informaţia a apărut în această seară, odată cu un comunicat al DNA, care anunţă că instituţia nu are cont sau pagină de Facebook.

Direcția Națională Anticorupție a fost înștiințată asupra existenței, în rețeaua de socializare Facebook, a unei pagini care conține elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a instituției.

Utilizatorilor rețelei de socializare Facebook le atragem atenția că Direcția Națională Anticorupție (DNA) nu deține nici un fel pagină sau cont de utilizator pe Facebook.

Mai mult, existența unei pagini cu însemnele și denumirea instituției reprezintă un fals, fiind un demers de natură frauduloasă care poate să inducă în eroare opinia publică.

Cele mai Bune REDUCERI ale toamnei au loc doar la eMAG Oktoberfest

Precizăm ca DNA, în calitate de deținător al mărcii înregistrate la OSIM, (certificat de înregistrare nr. 128984 din data de 31.10.2013) are drept exclusiv de utilizare a însemnelor susceptibile de reprezentare grafică din conținutul mărcii.

DNA anunță că singura locație a instituției existentă în spațiul virtual este pagina de internet www.pna.ro”, se arată în comunicatul semnat de BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Se pare că respectiva pagină se află la adresa https://www.facebook.com/DirectiaNationalaAntiCoruptie

DNA Facebook

Articolul precedentSucces abandonat, Maratonul de mountain-bike nu se mai organizează | Direcţia de Cultură nu a dorit să se implice
Articolul următorDESPĂGUBIRI URIAȘE din partea statului român pentru o operație în Germania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.