Acasă Nova TV

Panourile publicitare ilegale sunt tot acolo, Primăria Mediaş dă în continuare somaţii!

61

PANOUPrimăria Mediaş este extrem de îngăduitoare atunci când vine vorba de aplicarea legii şi oferă termene după termene unei firme care de luni de zile se află în ilegalitate.

Panourile publicitare de pe străzile 1 Decembrie, Şoseaua Sibiului și Aurel Vlaicu sunt tot acolo, fără a deţine vreo autorizaţie, iar municipalitatea nu pare dispusă să ia cu adevărat măsurile care se impun.

Pe străzile 1 Decembrie, Şoseaua Sibiului și Aurel Vlaicu au fost amplasate încă din luna martie, trei construcții metalice, respectiv panouri publicitare fără a deţine autorizaţie din partea municipalităţii, respectiv certificat de urbanism şi autorizaţie de construcţie.

La începutul acestei săptămâni, respectiv luni 11 august, atunci când a expirat termenul dat pentru dezafectarea lor, reprezentanţii municipalităţii au declarat că săptămâna aceasta se vor lua şi măsurile legale. A trecut şi această săptămână, în condiţiile în care ziua de vineri, 15 august, este una liberă la nivel naţional, iar Primăria Mediaş nu a luat nicio măsură concretă cu toate că legea este foarte clară.

În loc să dea amenzi sau să dezafecteze panourile a mai dat o somaţie, iar proprietarii terenurilor au primit un nou termen la care vor fi verificaţi, ziua de luni, 18 august. Tergirversarea aplicării legii ridică fără doar şi poate un mare semn de întrebare. De ce atunci când se doreşte legea poate fi aplicată drastic şi imediat, în timp ce în alte cazuri trec luni de zile, iar autorităţile închid pur şi simplu ochii şi nu reacţionează decât atunci când ilegalitatea le este pusă sub nas.

Rămâne de văzut când vor catadicsi totuşi autorităţile locale să aplice legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.