Acasă Nova TV

PSD va pierde un consilier local, iar PNL va câştiga unul | VEZI amănunte

37

Primăria MediaşPSD va pierde un consilier local, iar PNL va câştiga unul.

Vacantarea postului ocupat de Eugen Grozav, în urma excluderii intens mediatizate,din cadrul organizației PSD Mediaș, va aduce după sine în condiţii normale un liberal în Consiliul Local, în persoana lui Dan Radu Păltan. Acesta este următorul candidat pe lista cu care USL a candidat la alegerile locale din 2012 și a câștigat la acea dată 8 consilieri locali.

Excluderea lui Eugen Grozav din cadrul organizației PSD Mediaș îi poate costa pe social-democraţi un post de consilier local și inclinarea balanței in cadrul Consiliului Local Medias, în favoarea noii organizații politice PNL ( format din PNL și PDL). Următorul candidat pe lista comună din 2012 a celor două formaţiuni este liberalul Dan Radu Păltan. În condiţiile în care USL nu mai există, iar liberalii au format alături de democrat-liberali un partid nou, normal ar fi ca aceştia să ocupe postul vacant. Pentru ca un social-democrat să ocupe fotoliul de consilier local, liberalii ar trebui să renunţe de bună voie la acesta. Situaţia se va tranşa cel mai probabil în şedinţa ordinară a Consiliului Local Mediaş de la sfârşitul lunii august.

2 COMENTARII

  1. Nici ca se putea mai bine. Pleaca dracu si vine ta-su. Pai cum sa se dezvolte orasul asta cu astfel de consilieri. Asta ne mai lipsea, Paltan consilier la primarie. Daca altul mai bun nu au?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here