Acasă Nova TV

PSD Mediaş susţine în continuare strângerea de semnături pentru referendumul de demitere al primarului

39

viorel arcasPSD Mediaş insistă cu strângerea de semnături pentru referendumul de demitere al primarului.

Preşedintele Viorel Arcaş spune că organizaţia pe care o conduce nu şi-a schimbat poziţia şi va susţine societatea civilă în acest demers.

Viorel Arcaş a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre strângerea de semnături pentru organizarea referendumului de demitere a primarului.

Liderul social-democrat spune că din câte a înţeles societatea civilă va avea o serie de întâlniri pe această temă, iar organizaţia pe care o conduce va susţine în continuare acest demers.

7 COMENTARII

  1. eu cred ca nu numai domnul primar ar fi de vina asupra asa zisul esec al Mediasul !!! cred ca domnul ARCAS este VINOVAT de asemenea !! Ce il preocupa pe el ?!! sa cada primarul ..(CENZURAT) ..vedeti si gospodariti cum ar trebuii orasul acesta ca pleaca oamnii pe capete din el !!! si tu faci parte din Consiliul primariei asa ca si tu te faci VINOVAT de toate !! (CENZURAT)

  2. Pai si unde vrei sa strangi dom’le semnaturile, la tine acasa? Fa si tu o pagina web, un blog, pune o masa undeva la piata, ca dracu stie unde aveti voi sediul. Nu toti sunt membrii PSD sa va caute pe la organizatie. Hai cu semnaturile sa-l dam jos pe primarul tiganilor si al prapaditilor.

  3. Haideti sa il demitem si pe papagalul asta ca doar si el e senator de 10 ani si nu am vazut nici o conferinta de presa in care sa spuna ceva concret ca a facut pentru noi in astia 10 ani. Initiative legislative, interpelari, solicitari la ministere, ceva! Va dau eu idei daca nu aveti domnule senator, de exemplu pedepsirea cersetoriei, reciclarea prin oferirea de sume de bani cui aduna pet-uri/sticle etc., aprobabrea proiectelor depuse la guvern de administratia medieseana (DN 14, ANL-uri la targul porcilor, cresa in vitro, centura). Esti exact ca Ponta, arunci cu noroi, faci misto la TV dar cand vine vorba de ceva concret…ZERO!!!

  4. Curatenie pana la capat: sa demitem primarul, pe cei doi parlamentari inutili si intreg consiliul local. Astia toti la un loc au mai multe dosare penale decat tot cartierul Tineretului.

  5. Bine sa-i destituim pe toti de care sunte-ti nemultumiti, problema mare pe cine sa punem in loc. Stie cineva oameni de calitate in orasul Medias care vor si pot sa faca ceva pentru acest oras ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.