Acasă Nova TV

Trei sibieni au pus bazele unei afaceri inedite şi au ajuns să plătească facturi de un miliard de euro

247

sibieniÎn 2007, sibienii Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţână, au pus bazele start-up-ului Intelligent IT, prin care au dezvoltat soluţia de facturare Smart Bill.  În prezent, peste 23.000 de utilizatori folosesc seviciul de facturare, de la persoane fizice autorizate până la companii mari, instituţii sau persoane publice. 250.000 de documente de facturare sunt emise lunar prin programul de facturare Smart Bill, iar valoarea totală a acestora depăşeşte un miliard de euro anual.

Anul trecut, la un an după ce anunţa înfiinţarea unui Board of Advisors, Smart Bill a atras o investiţie în valoare de aproape 100.000 euro de la Lucian Todea (Fondator ITNT şi business angel român), asigurând astfel o nouă direcţie strategică de dezvoltare a companiei.
Soluţia de facturare poate fi achiziţionată atât în varianta desktop, cu licenţă, cât şi în varianta cloud, iar preţul variază între 120 lei şi 250 lei în funcţie de pachetul ales.

Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de circa 350.000 de euro şi un profit net de aproximativ 25.000 de euro, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Prin versiunea cloud lansată anul acesta, Smart Bill poate fi instalat pe dispozitive mobile cu Android şi iOs şi poate fi accesată direct din web browser, fără instalarea prealabilă a unui program. „Smart Bill Cloud reprezintă pentru facturare ceea ce Internetul a reprezentat pentru computere, ducând întregul proces la un alt nivel. Factura şi urmărirea încasărilor sunt în centrul proceselor de business ale oricărei afaceri, iar accesul la documente şi informaţii oricând, de oriunde şi de pe orice dispozitiv, reprezintă un atu uriaş pentru multe afaceri din România. În plus, datele acestora sunt păstrate în siguranţă pe un server online!”, a declarat Radu Hasan, Fondator şi CEO Smart Bill.   Sursa: businessmagazin.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.